automobile

Umelá inteligencia na zabránenie mesiacim na webovú dopravu Mesiace vopred

Artificial Intelligence (AI) by sa mohla využiť na zabránenie webovým dopravným džemom vopred vopred vďaka novým vládnym plánom.
Hodnotenie objednávok regulácie webovej dopravy-právneho nástroja, ktorý umožňuje orgánom zatvárať cesty pre dočasné cestné práce a/alebo vykonávať dlhodobé úpravy cesty-, po ktorom ministerstvo dodania (DFT) znamená otvorenie údajov na uvedených úpravách, aby bol prístupnejší.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Ukončiť osobné autá a vlastníctvo nákladných vozidiel, poslanci hovoria
DFT naznačuje, že by to mohlo umožniť spoločnosti Tech Business vytvoriť nové navigačné aplikácie poháňané AI, okrem aktualizácie existujúceho softvéru, aby upozornili hnacie sily organizovaného narušenia ciest. Koncepcia je, že vodičom budú ponúkané alternatívne trasy, čo im umožní plánovať svoje cesty vopred s vyššou dôverou.
DFT sa chystá spolupracovať s regionálnymi orgánmi, okrem prepojeného aj autonómneho sektora vozidiel, aby sa zamerala na zavedenie predpisov, ktoré ovplyvnia úpravy potrebné na otvorenie údajov. Prichádza v čase, keď sa v Spojenom kráľovstve každý rok odhaduje 50 000 uzáverov ciest, aby sa funkcie modernizácie ciest zvýšili faktory, ako je ekologická prívetivosť a bezpečnosť.
Plány sú súčasťou budúcnosti spoločnosti DFT v oblasti mobility Grand Challenge, ktorá ponúka podnikaniu možnosť požiadať o financovanie na vytvorenie nových technológií, ktoré zvýšia budúcu infraštruktúru Spojeného kráľovstva. Očakáva sa, že tento krok pomáha s systémami plánovania trasy pre autonómne vozidlá a pomáha Spojenému kráľovstvu v jeho cieli byť svetovým lídrom v oblasti technológie vozidiel s vlastným riadením.
George Freeman, kňaz pre budúcnosť dopravy, komentoval: „Ako užívateľ cestnej premávky nie je nič frustrujúcejšie ako hľadanie roadworks, ako aj uviaznuť v webových dopravných zápchách. Dnešné vyhlásenie pomôže otvoriť údaje, znížiť preťaženie, kontamináciu a podráždenie pre používateľov cestnej premávky. “
Veríte tomu, že využitie artifickej inteligencie na pomoc problémom s bitkou na webovom prenose je skvelá vec? Pochopte sme vašim myšlienkam v komentároch nižšie …