automobile

Spoločnosť Swindon PowerTrain oznamuje svoje celoelektrické klasické malé

špecialista na elektrickú konverziu, Swindon Hhowtrain, odhalil svoju celoelektrickú klasickú mini. Odhalené dnes na London Classic Car Show, ceny za klasický začiatok Swind E Classic Smart od okuliarov 79 000 GBP.
Ak chcete vytvoriť elektrickú klasickú mini, Swindon PowerTrain začnite odstraňovaním pôvodného motora, prevodovky a palivového systému série A vozidla. Namiesto toho, aby sa namiesto plniaceho návrhu paliva plnivo vymenila, vymení sa elektromotorom s rozlohou 110 koní, batériou 24 kWh.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Najlepšie elektrické autá na nákup
Nová hnacia sústava dodáva hmotnosti Mini 80 kg, pričom jeho kerbside postava na 720 kg. Napriek tomuto zvýšeniu spoločnosť Swindon PowerTrain tvrdí, že výkonnosť elektrického mini je primeraná, s časom 0 – 60 mph 9,2 sekundy a najvyššou rýchlosťou 80 mph.
Podľa firmy to bude oveľa užitočnejšie ako pôvodné mini; Pôvodná palivová nádrž sa už nevyžaduje, takže priestor batožinového priestoru sa zvýšil na 200 litrov. Rozsah však môže byť problémom, pretože konverzia umožňuje iba maximálny rozsah 125 míľ.
Na doplnenie nového celoelektrického hnacieho ústrojenstva Swindon PowerTrain tiež vylepšil pôvodnú špecifikáciu MINI, pridal úplne nový systém odpruženia a brzdenia, rozsah USB portov, podlahové vykurovanie, vyhrievané kožené sedadlá a vyhrievané predné a zadné čelné sklastvo. Kupujúci si môžu tiež vybrať z rozsahu šiestich štandardných farieb.
Voliteľné doplnky zahŕňajú elektrické predné okná, centrálne blokovanie, elektrický posilňovač riadenia, klimatizáciu, elektricky ovládaný kĺzavý tkaninový systém s kĺzavou tkaninou a moderný informačný systém s podporou Apple CarPlay a Android Auto.
Výroba, ktorá je k dispozícii teraz, bude obmedzená na iba 100 kusov. Každý model je dodávaný s neobmedzeným počtom najazdených kilometrov jednoročnou zárukou, MOT a na boj proti tendencii klasickej mini sa rozpúšťať vo vlhkom počasí, súčasná ochrana proti korózii.
Aké sú vaše názory na celoelektrickú klasickú mini spoločnosti Swindon Horowtrain? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie …