automobile

Nový DS 4 nastavený na konkurenciu Audi A3 & BMW série

DS, začínajúca prémiová značka sestry pre Citroen a Peugeot, odhalila novú DS 4. Bola odhalená v tandeme s novým krížom Crossover v štýle Crossover v štýle Crossover v štýle 4 Crossover v štýle Crossover v štýle 4 DS 4. , naznačovanie automobilu teraz prichádza v dvoch odlišných štýloch tela.
Mnohým výrazným rozdielom medzi starým a novým DS je nový nos – veľmi podobný dizajnu ako nové DS 5, ktorý obsahuje širokú zvislú mriežku obklopenú Chrome „DS Wings“ s populárnym logom DS v strede.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Ako sa stáva umiestnením DS 4 ako prémiový kompaktný poklop, ktorý konkuruje sérii Audi A3 a BMW 1, nové svetlomety obsahujú niektoré komplikované detaily a pokročilé technológie. V denných bežiacich svetlách je 84 LED diód, zatiaľ čo pre indikátory sa používajú posúvacie LED diódy.
9

Hlavné xenóny sú adaptívne a sledujú riadenie, aby rozsvietili roh, ktoré ukazuje, kam idete, a nie kam nie ste – toto je ďalší kývnutie k pôvodnému DS, ktorý bol prvým automobilom, ktorý používal adaptívne svetlomety. Nízka dole vpredu sú LED hmly, ktoré sa tiež rozsvietia, aby poskytli ďalšiu pomoc v zákrute.
Každý detail o novom modeli sa označuje ako „prémiový“ hlavný dizajnér Bernard Germain a produktový manažér DS 4 Uberto Gavazzi. „Máme ešte oveľa pokročilejšie technológie v tomto automobilovom vozidle a do každého detailu dizajnu sme pridali extrémne vylepšenie,“ povedal Gavazzi.