automobile

„Mercedes sa v roku 2015 zvýšil na vrchol celosvetového automobilového stromu“

Dieter Zetsche zažil v roku 1966 znepokojujúci incident. Vo veku 13 rokov sledoval, ako Geoff Hurst skóruje hattrick vo futbalovom svetovom pohári pre Anglicko pre Anglicko. Utrhnite trofej Jules Rimet z nemeckého uchopenia.
O päťdesiat rokov sa nakoniec obišiel k náročnej pomsty, a to, že zaznamenal podobne pochybný svetový hattrick, ktorý umožnil Nemcom vziať si svetový výkon, svetové špičkové vozidlo, ako aj prestížne svetové vozidlo roka (WCOTY ) trofeje z Anglicka a, er, všetky ostatné krajiny produkujúce vozidlá.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Výberom tohto trojice gongov pre jeho AMG GT, S-Class Coupé a Class Class, predseda Mercedes, jeho spoločnosť, Produkt a krajina, sa v roku 2015 skutočne zvýšili na vrchol celosvetového automobilového stromu. Rozumiem – bolí realita.
Konkurenčné prémiové výrobcovia vozidiel, ako aj rádoby firmy sú zúrivé. Niektorí generálni riaditelia, korporácie a krajiny už podnikajú definitívne kroky na to, aby zrazili Mercedes z jeho ostrieža tentoraz v budúcom roku. Iní stonajú, že víťazné AMG GT, ako aj kupé triedy S sú približne 100 000 libier za kus, a preto nie je relevantné pre motoristov v reálnom svete.
Japonsko naznačuje, že sa odráža späť s pôsobivými návrhmi, ako je úplne nový a extrémne rozpočtový Mazda MX-5, ktorý sa chystá zasiahnuť britské showroomy, ako aj predpokladať, že jeho nastavenie ako odstránenie obľúbeného na WCOTY WCOTY budúci apríl. Kórejčania sú tiež na kotúči, stále sú však dlhou metódou z budovania najžiadanejších/najlepších vozidiel v triede, však?
Môžu bližšie k domovu, výrobcovia Brita Skutočne poraziť Nemcov vo svojej vlastnej prémiovej/luxusnej hre? Rovnako ako v nasledujúcom desaťročí môže byť slabý ps, ako je Čína alebo India, nemysliteľné zasiahnutím do oblasti bizarným bitovým vozidlom, ktoré je zúfalo lacné budovať, kupovať, ako aj spustiť?
Porota je rovnako dobre na identite WCA, ako aj šampiónov WCOTY v budúcnosti, avšak odstránenie je to, že skupina VW bola nesporným šampiónom v roku 2005, ako aj v roku 2015, keď zabezpečila trofeje pre svoje hore! , Polo, dve generácie golfu, plus A3 a A6 Audis.
V rovnakom desaťročí si BMW vybral jeden Wcoty Gong (3 séria), rovnako ako Mercedes (trieda C), Lexus (LS 460), Mazda (MX-5), ako aj Nissan (Leaf). Uveďte ešte jednu cestu, Nemecko a v nižšej miere Japonsko za posledných desať rokov urobilo to najlepšie z najlepších vozidiel na svete. Nie?

Celú správu o tohtoročnej WCoty nájdete tu.