automobile

Pohon štyroch kolies pre nového malého klubu All4

bol odhalený Small Clubman All4, ktorý prvýkrát priniesol pohon štyroch kolies do užitočného golfového rivala VW. Bude ponúknutá pre návrhy Cooper S a Cooper SD od apríla, ktoré stojí od 24 305 GBP.
Predtým jediným malým dizajnom so systémom ALL4 bol krajan, ako aj tento nový menší dizajn označený prvýkrát, čo bol na Oxford postavený na Oxford Mini.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Systém 4×4 je digitálne riadený a môže modifikovať množstvo krútiaceho momentu, ktorý sa odosiela do každej nápravy v závislosti od toho, kde je to najviac potrebné. Malé stavy môžu zvýšiť trakciu pri zrýchľovaní z ohybu vďaka elektronickému rozdielu.
11

Na malej verzii Cooper S All4 využíva presne ten istý štvorvalcový benzín s rozmermi 2,0 litra s rozlohou 189 koní ako model pohonu predných kolies, buď šesťstupňovou príručkou alebo osemstupňovou automatickou prevodovkou. To znamená, že vracia 40,9 mpg, ako aj emituje 159 g/km (44,8 MPG, ako aj 146 g/km pre auto), čo je asi 5 MPG, ako aj 2g/km horšie ako spoločný model.
Cooper SD Clubman s pohonom všetkých štyroch kolies je oveľa ekonomickejší, s dieselovým motorom s rozlohou 187 koní, ako aj bežným 8-stupňovou automatickou prevodovkou, ktorá sa vracia 58,9 MPG a emituje 126 g/km-v porovnaní s 65,7 MPG, ako aj 114 g/km/km. v spoločnej verzii. Neexistuje však žiadna voľba príručky pre naftu.
11

Napriek dodatočnej hmotnosti zo systému 4×4 je All4 Clubman rýchlejší od 0 do 62 mph o 0,2 sekundy – až na 7 sekúnd na dizajne príručky Cooper S, ako aj 6,9 sekundy na automatickom. Verzia Diesel Cooper SD sa vylepšuje z 7,4 sekundy na 7,2 sekundy.
Sat-Nav prichádza ako bežný vo verziách All4, okrem malého balíka potešenia, ktorý zahŕňa ďalšie osvetlenie interiéru, ako aj projekciu loga pod dverami, keď ich otvoríte, aby ste sa dostali dovnútra alebo von.
Veríte tomu, že malý klub potrebuje pohon štyroch kolies? Pochopme nás nižšie …