automobile

LEXUS RX 2016: UK CLACIS, ako aj špecifikácie odhalené

LEXUS ‘štrajkujúci RX spôsobil rozruch, keď bol tento rok odhalený na New York Motor Show, ako aj lepšie ako kedykoľvek predtým na zasiahnutie britských showroomov. Rival BMW X5 je teraz v predaji, cena od 39 995 GBP pred dodávkami v januári.
Základný benzín S-Spec RX200T (ktorý podceňuje najmenej drahý (naftu) x5 o 3 000 GBP) je vybavený dvojzónovým klimatickým ovládaním, vyhrievanými prednými sedadlami, SAT-Nav, DAB rádiom, reverznou kamerou a LED svetlometmi Štandard. SE, Luxus, F-Sport, ako aj prémiové oblúky sú k dispozícii, pričom odroda sa dopĺňa na 57 995 GBP.
16

Vyzdvihnutie štýlu RX’s Origami-Surfacing predstavený menším NX, štýl RX nie je pre slabých srdečných. Na prednej časti dominuje významná chrómová vretená mriežka, ako aj LED svetlomety v tvare L, zatiaľ čo šípky podobné hmly smerujú k logu Lexus.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Profil je sviatok lomít, ako aj geometrické tvary, všetky vedú k zatemnenému stĺpiku C, ktorý poskytuje ilúziu plávajúcej strechy. Nové 20-palcové hliníkové kolesá vyplňujú štvorcové oblúky, zatiaľ čo v zadných širších zadných svetlách LED sa ovinú okolo rohov automobilu, čo poskytuje pocit šírky.
Lexus vyhlasuje, že zameranie sa na nový RX bolo na pohodlie, ako aj na luxus, ako aj to je zrejmé v bohatom interiéri. V zozname Eyeline vodiča dominuje 12,3-palcová centrálna obrazovka, ako aj veľká obrazovka hlavy, ako aj nákladné dokončenie, ako je laserové drevo rezané drevo.