Osviežená Volkswagen T-ROC sa predáva od 25 000 GBP

Volkswagen T-ROC bola poskytnutá aktualizácia v polovici života. Táto osviežená verzia SUV veľkosti golfu je teraz v predaji vo Veľkej Británii, pričom náklady začínajú od 25 000 GBP. A čo viac, ponúkajú sa aj T-Roc Cabriolet, ako aj horúce verzie T-ROC R, od 30 530 GBP, ako aj 40 445 GBP.
T-ROC preukázal významný dizajn pre Volkswagen, s oveľa viac ako milión príkladov ponúkaných globálne, pretože jeho predstavenie v roku 2017. Podnik skutočne dúfa Honda HR-V, ako aj kríž Toyota Yaris.

New Volkswagen T-Cross Black Edition teraz v predaji

Vonkajší štýl bol aktualizovaný s novými nárazníkmi vpredu, ako aj zadnými revidovanými LED svetlometmi s novým osvetľovacím pásom prechádzajúcim cez mriežku, plus tmavšie zadné svetlá s dynamickými ukazovateľmi. K dispozícii je tiež nová voľba možností farby, spolu s možnosťou osviežených štýlov kolies z ľahkej zliatiny v rozmedzí od 17 do 19 palcov.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Jemné exteriérové ​​úpravy kontrastujú s aktualizáciami vo vnútri, kde došlo k niekoľkým najvýznamnejším úpravám. Aktualizovaný T-ROC má úplne nový prístrojový panel a rozloženie rozvádzača spolu s výberom kvalitnejších materiálov. Je tu tiež nový volant, za ktorým je umiestnený úplne digitálny klaster, ktorý je teraz základný v celom rozsahu.