automobile

Fiat Panda dostane „šokujúce“ hodnotenie nárazu NCAP Zero-Star NCAP

. . Prvý automobil s nulovou hviezdou-Fiat Punto-bol stiahnutý z predaja len osem mesiacov po opakovaní podľa najaktuálnejších kritérií NCAP.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Rovnako ako Punto, aj Panda dosiahla primerane dobre, keď sa prvýkrát vyhodnotila, keď v roku 2011 získala štyri hviezdy z piatich. Keď sa opätovne opätovne prehodnotil proti súčasným štandardom, najpredávanejší automobil Talianska však v oblasti obyvateľov detí zaznamenal iba 16 percent-v oblasti Najnižšie hodnotenie kedy v tejto kategórii bolo udelené a výrazne pod priemerom priemeru 79 %.
• Fiat Punto skóre prvé hodnotenie NCAP nulovej hviezdy
Testéri zaznamenali, že figuríny s nárazovým testom naznačili, že 10-ročné deti v Pande čelili „vysokým rizikom zranenia“ počas testu bočnej bariéry „v dôsledku kontaktu nad hlavou“, zatiaľ čo hodnoty „ukázali zlú ochranu hlavy a krku Pre 6 a 10 -ročné deti “v teste predného posunu. Panda získala 45 percent za ochranu používanú pre dospelých cestujúcich a získala 47 % za „zraniteľných používateľov cestnej premávky“, ako sú chodci.
3

Medzi ďalšie oblasti s nízkym skóre pre panda patrí „slabá ochrana“ pre hrudník vodiča počas testu predného posunu, „zlá“ ochrana proti chráničom pre cestujúcich zadných sedadiel, „zlá“ ochrana pre chodcov “pozdĺž čelného skla a na tuhé čelné sklo stĺpy “a systém špičky bezpečnostných pásov pre zadné sedadlá, ktoré nespĺňajú požiadavky na testovanie Euro NCAP.