automobile

„Mali by sme osláviť Lewisa Hamiltona ako najväčšieho britského športovca, pretože 1966

Lewis Hamilton nie je mojou preferovanou osobou. Ani neviem, že sa mi páči blok. Ale viem, že platil príliš veľa. a že jeho v niektorých prípadoch ho mrzutý spôsobil na územie „zlého porazeného“. C’Mon Chap, prehra je pre vás zriedkavé, takže buďte v porážke oveľa viac láskavejšie.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Ale to je miesto, kde končí moja kritika veľkého človeka. 33-ročný zo spoločnosti Stevenage si práve nárokoval svoje piaty majstrovstvá sveta Formuly 1, a tým sa môže považovať za zodpovedného za najväčší športový úspech zo strany Brit za posledných 50 rokov.
• Všetky motoristick
Je pravda, že ako Steve Redgrave, Lennox Lewis, Kelly Holmes, Jonathan Rea a Bradley Wiggins sa dostali na globálnu športovú pódium a stali sa jednorazovými alebo sériovými majstermi sveta. Mali by byť tlieskavé, uctievané, odmenené a nikdy nezabudnuté.
Ale to, čo Hamilton urobil v Mexiku minulý mesiac, bolo na inej úrovni. Víťazstvo iba jedného závodu F1 je niečo, čo nemôžu urobiť veľa talentovaných, rešpektovaných šoférov. Martin Brundle nedosiahol jediné víťazstvo v jeho 158 štartoch. Napriek tomu Lewis doteraz získal 71 pretekov – oveľa viac ako Lauda, ​​Fangio, Fittipaldi a Surtees zostavili dohromady.