Nový 2022 Vauxhall Astra v predaji teraz od 23 275 GBP

Nový Vauxhall Astra je ponúkaný na nákup teraz, cena od 23 275 GBP. Úplne prvé dodávky hatchback ôsmej generácie sa objavia začiatkom budúceho roka a pripravené konkurovať ako aj Ford Focus a Volkswagen Golf.
K dispozícii sú tri úrovne výbavy, nazývané dizajn, línia GS, ako aj Ultimate. Štýl je najlacnejšie a tiež zahŕňa 16-palcové zliatinové kolesá, LED svetlomety, zadné automatické parkovacie senzory, ako aj varovanie od demontáže jazdných pruhov.

Nové hodnotenie Vauxhall Astra 2022

Vo vnútri získa dizajn štýlu 10-palcový digitálny prístrojový klaster, ako aj 10-palcový informačný systém s Apple CarPlay a Android Auto. Vauxhall si tiež zachoval fyzické tlačidlá pre ovládacie prvky klimatizácie vozidla pre jednoduchosť používania.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Ceny pre štýlový dizajn línie GS začínajú od 26 170 GBP. Medzi vylepšenia nad základným modelom patria čierne 17-palcové zliatinové kolesá, kontrastná čierna strecha, sklo súkromia a čierny odznak pre prednú mriežku. Sedadlo vodiča je tiež vymenené za licenciu AGR (kampaň za Healther Backs), ktorú štáty Vauxhall sú oveľa pohodlnejšie a podporujúce ako bežné kreslo.
Je tu tiež oveľa viac zariadení, vrátane predných a zadných automatických parkovacích senzorov, aktívneho tempomatu, rozpoznávania dopravných signálov, ako aj 360-stupňovej kamery. Automatické vzory tiež zahŕňajú radiace pádla za volantom.
Ceny za dosah vauxhall Astra Najvyšší začínajú od 29 285 GBP. Medzi vylepšenia oproti variantu Line GS patrí 18-palcové kolesá Diamond Cut zliatiny, vylepšené svetlomety Pixel LED Pixel, vyhrievané čelné sklo a strešné okno.