automobile

Parkovacie poplatky nastavené na raketu, pretože vodiči výdavkov na výdavky rady

čelia prudkému zvýšeniu nákladov na parkovacie lístky a povolenia, pretože miestne rady v celej krajine sa snažia vyriešiť problémy s financovaním zameraním na motoristov.
Jedna rada sa chápe, že zvyšuje poplatky o 45 percent, zatiaľ čo iná zavádza obvinenia v nedeľu.
• Rada zabraní nafty s parkovacím príplatkom vo výške 2 GBP
Reklama – článok pokračuje nižšie

Audit Daily Mail zistil, že mnoho miestnych orgánov – vrátane Cheltenham, Reading, Leicester, Bristol City, Dover, Thanet, Flintshire, Bournemouth a Brighton a Hove – zavádza vyššie sadzby parkovania. Dover a Bristol prinášajú v nedeľu obvinenie, zatiaľ čo Cheltenhamská rada zvýšila parkovacie poplatky o 45 percent 1. marca.
Poslanec Robert Halfon povedal, že obvinenia boli súčasťou „vojny s motoristami“, ktorá „musí zastaviť“. Konzervatívny poslanec pre poštu povedal: „Či už ide o poplatky za parkovanie v nemocnici alebo poplatky za parkovanie rady, motoristi sú považovaní za hotovostnú kravu a zasiahnu sú jednou tajnou daňou za druhou.“
Audit príspevku sa riadi prieskumom 113 rád od jednotky miestnej samosprávy (LGUI), v ktorom sa zistilo, že 93 percent orgánov plánuje zaviesť zvýšené poplatky v ich mestských mestách.
Prieskum spoločnosti LGUI v oblasti finančného auditu, ktorý odpovedal takmer tretinou z 353 miestnych rád v Anglicku, zistil, že 80 percent orgánov „sa obáva ich finančnej stability“. 93 percent plánuje zvýšiť poplatky vo svojich mestských mestách, aby sa dosiahli ciele, pričom 95 % uviedlo, že zvýšia aj daň z rady.
Plánované túry sa považujú za potrebné, pretože podľa správy miestne orgány čelia finančnému „útesu“ po znížení vládnych grantov vo výške 16 miliárd GBP (z ktorých rady čerpajú polovicu svojich rozpočtov) od roku 2011.
Miestne rady v Anglicku vzali v poslednom finančnom roku 1,582 miliárd GBP z parkovacích pokút, poplatkov a povolení, čo v tomto procese urobilo „prebytok“ 819 miliónov GBP. To predstavovalo nárast o 10 % z predchádzajúceho finančného roka a zvýšenie o 40 % oproti údajom o rokoch 2012/13.
Prebytky za parkovanie sa orávajú späť do dopravných operácií miestnych orgánov, ale aj tieto by sa dali znížiť. Zatiaľ čo prieskum zistil, že zlá dopravná infraštruktúra bola najvyššou hodnotou „prekážkou hospodárskeho rastu“ pre 113 rád, ktoré reagovali na prieskum, 33 percent uviedlo, že tento finančný rok plánujú znížiť diaľnice a financovanie dopravy.

Prieskum tiež zistil, že z 95 percent miestnych orgánov v Anglicku plánuje zvýšiť daňové sadzby rady v tomto finančnom roku, takmer tri štvrtiny uviedli, že ho zvýšia o viac ako 2,5 %.
Diaľnice Anglicko plánuje navrhovať cesty s pútavými výhľadmi, aby sa zabránilo tomu, aby vodiči zaspali pri volante …