Strata zamestnania je „nevyhnutným dôsledkom“ zákazu jazdy

tvrdších usmernení, ktoré boli oznámené za odsúdenie motoristov, ktorí získavajú 12 alebo oveľa viac pokutových bodov za licenciu, čo sťažuje, aby sa vyhli zákazu riadenia, aj keď tomu tak. vedie k strate zamestnania.
Po zdĺhavej konzultácii Rada pre odsúdenie pre Anglicko a Wales – verejný orgán tvorený sudcami a právnymi expertmi, ktorí hlásia ministerstvu spravodlivosti – rozhodla, že strata zamestnania je „nevyhnutným dôsledkom“ zákazu vedenia hnací motoristov a automaticky ich neospravedlňuje.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

• Čisté vzduchové zóny: Birmingham by mohol zakázať automobilom jazdiť cez centrum mesta
Konzultácie sa začali z dôvodu obáv, že príliš veľa motoristov, ktorí získavajú 12 alebo oveľa viac bodov, tvrdilo „výnimočné ťažkosti“ na súde v nákupe, aby sa predišlo rozdávaniu diskvalifikácie „zavrhnutia“.
Rada pre odsúdenie teraz rozhodla, že strata zamestnania po diskvalifikácii nie je sama osebe dostatočná na preukázanie mimoriadnych ťažkostí, dodáva, že to závisí od jednotlivých scenárov páchateľa, ako aj od toho, čo by ich dôsledky stratili svoju prácu a ostatní ľudia.
Dodal, že súdy musia byť „opatrné“ pred prijatím mimoriadnych nárokov na utrpenie bez dôkazu, že alternatíva naznačuje, že nie je pre páchateľa životaschopná. Rada poukázala na to, že všetky zákazy vedenia vedú k určitej forme utrpení, ktorá je súčasťou odstrašovania proti porušeniu zákona.
Motoristi, ktorí dostávajú 12 alebo oveľa viac trestných bodov a nemajú žiadne predchádzajúce diskvalifikácie, sú uvedené, že dostanú minimálny zákaz riadenia šiestich mesiacov podľa usmernení Rady odsúdenia.
Tí, ktorí majú jeden predchádzajúci zákaz, ktorý bol rozdaný v predchádzajúcich troch rokoch a trval najmenej 56 dní Roky.
• Zlyhanie za hotovosť – Ako poraziť podvody s poistnými podvodmi
Vyšetrovanie Automobile Express v apríli 2020 zistilo, že v tom čase bolo na cestách vo Veľkej Británii 9 349 motoristov, ktorí vznikli 12 alebo oveľa viac trestných bodov, ale neboli vylúčení z jazdy.

Prečítajte si náš príspevok o tom, ako sa odvolať na lístok na prekročenie prekročenia rýchlosti …