automobile

Spoločnosť Infiniti na vydanie Pure EV a nových hybridov v oblasti rozširovania do roku 2021

Infiniti oznámila plány na elektrifikovanú budúcnosť na Detroit Motor Show, čo potvrdzuje, že zadržanie nových elektrifikovaných automobilov bude v predaji začiatkom nasledujúceho desaťročia.
Po potvrdení na výstave generálny riaditeľ spoločnosti Nissan Hiroto Saikawa, metóda, ktorú predstavuje prémiová značka spoločnosti Nissan, uvidí, že firma bude mať elektrickú ofenzívu s novými hybridnými automobilmi a čistými EV.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

• Detroit Motor Show 2018 Round-Up
Hybridné vozidlá využijú technológiu E-Power spoločnosti Nissan, čo naznačuje, že hybridné možnosti firmy budú v skutočnosti v platnosti rozšírení rozsahu, poháňané elektrickými motormi a použitia malých benzínových motorov na nabíjanie batérií. Prvý celoelektrický automobil spoločnosti Infiniti dorazí v roku 2021, aj keď zatiaľ neprišli žiadne podrobnosti.
Spoločnosť Infiniti odhalila celoelektrické koncepčné vozidlo iba minulý rok, aj keď nie je to jedno, ktoré naznačuje akýkoľvek budúci výrobný model – prototyp 9, ktorý pristál na Pebble Beach Concours D’Elegance 2017, je elektrický závodný automobil inšpirovaný automobilmi Formuly 1 z 50. rokov 20. storočia .
Vďaka tomuto elektrifikovanému produktovému tlaku spoločnosť Infiniti predpokladá, že oveľa viac ako polovica svojho globálneho predaja bude pozostávať z hybridov a čisto elektrických automobilov do roku 2025. Niektoré automobily, ktoré nie sú v predaji vo Veľkej Británii, napríklad veľké SUV QX80, sa budú držať iba spaľovacieho výkonu Avšak globálna zostava firmy nebude úplne elektrifikovaná.
Môžu infiniti produkovať konkurent modelu Tesla? Povedzte nám svoje myšlienky v komentároch.